Registered in RSCI
Journal" Herald of KRSU", 2016 year, Tom 16, no 3, p. 172- 174. UDC 613.2+613.287
Information about authors:

Таргаутов Асхат Серикович – м.н.с. ТОО «ОО Казахская академия питания», тел.: 8 8273758950, е-mail: sinyavskiy@list.ru

БИОТЕХНОЛОГИЧЕСКИЕ И МЕДИКО-БИОЛОГИЧЕСКИЕ ПОДХОДЫ К КОНСТРУИРОВАНИЮ НОВОГО СПЕЦИАЛИЗИРОВАННОГО ПРОДУКТА НА ОСНОВЕ КОБЫЛЬЕГО МОЛОКА
Таргаутов А.С.
Abstract in Russian:

Излагаются сведения по созданию нового кисломолочного продукта на основе кобыльего молока, приводятся его состав и свойства.

Keywords in Russian:

кобылье молоко; специализированный продукт; рецептура; технология; химический состав; показания к применению

БИОТЕХНОЛОГИЧЕСКИЕ И МЕДИКО-БИОЛОГИЧЕСКИЕ ПОДХОДЫ К КОНСТРУИРОВАНИЮ НОВОГО СПЕЦИАЛИЗИРОВАННОГО ПРОДУКТА НА ОСНОВЕ КОБЫЛЬЕГО МОЛОКА
Таргаутов А.С.
Astract in Kyrgyz :

Излагаются сведения по созданию нового кисломолочного продукта на основе кобыльего молока, приводятся его состав и свойства.

Keywords in Kyrgyz:

кобылье молоко; специализированный продукт; рецептура; технология; химический состав; показания к применению

BIOTECHNOLOGY AND MEDICAL-BIOLOGICAL APPROACHES TO THE DESIGN OF A NEW SPECIALIZED PRODUCT BASED ON MARE'S MILK
Targautov A.S.
Abstract in English:

The article presents information on the creation of a new fermented milk product based on mare's milk, its structure and properties are given.

Keywords in English:

mare’s milk; a specialized product; formulation; technology; chemical composition; indications for use

Copy the output according to GOST
Targautov A.S. BIOTECHNOLOGY AND MEDICAL-BIOLOGICAL APPROACHES TO THE DESIGN OF A NEW SPECIALIZED PRODUCT BASED ON MARE'S MILK / A.S. Targautov // Herald of KRSU. 2016. T. 16. No 3. S. 172- 174.